van van market còsmica gastronomia gabinet de premsa i comunicació

Nascut l’any 2013 al Castell de Montjuïc de Barcelona, Van Van és un mercat gastronòmada pioner a tot l’Estat que reivindica una cuina de qualitat, ecològica i de proximitat. Durant els seus 5 anys de vida ha passat per més de 20 localitzacions diferents amb l’objectiu de posar en valor la cuina al carrer i de qüestionar la distinció entre l’alta i la baixa gastronomia.

Còsmica vam portar la campanya de premsa de l’edició celebrada a la Confraria de Pescadors l’abril de 2018 amb la creació, juntament amb l’equip directiu del Van Van, del concepte de la campanya, l’elaboració de les notes de premsa, l’organització dels actes de presentació i la gestió de les peticions dels mitjans de comunicació.

Recentment, hem tornat a col·laborar, donant-los suport amb la campanya de premsa de la dotzena edició de la fira Mercat de Mercats. Un esdeveniment impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, que reuneix als quasi quaranta mercats de Barcelona per celebrar la gastronomia de proximitat i de qualitat.

 

van van market còsmica gastronomia comunicació mitjans
van van market còsmica gastronomia premsa
van van market còsmica gastronomia campanya de premsa
van van market còsmica gastronomia premsa i mitjans
van van market còsmica gastronomia gabinet de premsa