Som l’altaveu de la teva marca, els teus productes, el teu projecte, la teva fira o festival, el teu espectacle, el teu llibre, la teva idea... El nostre objectiu és fer arribar el teu missatge a tothom.

 • Assessoria i estratègia de comunicació.

  T’escoltem i investiguem. Hem d’entendre bé el que necessites i el que et preocupa, a més de conèixer com són i què fan la teva competència i el teu públic. Volem entusiasmar-nos amb allò que per tu és tan important.

  T’assessorem. Fem una valoració de la situació i et donem unes directrius a seguir. Amb el sentit comú i el criteri que ens aporten més de vint anys d’experiència.

  Concepte i estratègia. Et proposem com, on i quan fer què. Et diem, en termes generals, quins seran els passos. Perquè cada persona i cada projecte és diferent i no hi ha fórmules màgiques universals.

 • gabinet de premsa.

  T’ajudem a planificar una bona campanya de premsa i l’executem. Coneixem bé els mitjans i com s’organitzen, i tenim les eines adequades per fer que els arribi el que calgui.

 • protocol i esdeveniments.

  Ens encarreguem de tot. Des de convidar els assistents fins a organitzar l’acte, perquè tu no hagis de preocupar-te de res.

 • continguts.

  Elaborem els textos que necessitis per al teu web, blog o xarxa social, amb el contingut i el to adequats a les persones a qui es dirigeixen. També busquem, coordinem i gestionem dissenyadors, fotògrafs i realitzadors audiovisuals per produir tot el material gràfic que requereixin els teus continguts digitals.

 • social media.

  Preparem el calendari de continguts i t’orientem sobre com, quan i on fer un post. Gestionem i dinamitzem les teves xarxes socials. Finalment, monitorem les accions i fem informes de resultats.

 • màrqueting i branded content.

  Els acords, els convenis o el branded content sovint són la millor solució per a pressuposts ajustats en publicitat. Un altre recurs són les campanyes de difusió i conversió online que fem de la mà dels nostres socis 1to1CliCo.