pack màgic còsmica assessoria estratègia comunicació premsa kinosaure

Pack Màgic és una distribuïdora de cinema infantil que fomenta els continguts audiovisuals europeus en català (doblats i subtitulats). L’objectiu és difondre material audiovisual que estimuli l’educació emocional i la sensibilitat estètica dels infants, a més de transmetre valors socials i culturals basats en la diversitat.

Des de Còsmica, i gràcies a les ajudes de l’ICEC per fomentar el desenvolupament de públics, vam treballar durant uns mesos amb la direcció i el departament de comunicació de Pack Màgic per tal d’identificar els seus públics (interns i externs) i conèixer les eines amb què s’hi acostaven (bases de dades, enviaments de newsletters, monitoració de xarxes socials…).

Un cop fet aquest procés vam buscar noves eines per dirigir-nos als seus públics (màrqueting directe) i vam desplegar tècniques (sistemes de tramesa de newsletters, eines de mesurament dels impactes, eines de monitoració) i metodologia per fer una estratègia de comunicació completa que inclogués totes les àrees del departament.

 

pack màgic còsmica premsa assessoria comunicació kinosaure
pack màgic còsmica assessoria estratègia comunicació un dia de festa cinema infantil català
pack màgic còsmica assessoria comunicació kinosaure