Des de la seva creació l’any 2006, el programa Apropa Cultura, que ja aglutina més de 2.000 entitats i serveis socials, obre les portes de teatres, museus, auditoris i festivals a col·lectius en risc d’exclusió social. D’aquesta manera els proporciona accés a la programació habitual de més de 130 equipaments culturals d’arreu de Catalunya.

A Còsmica ja fa anys que hi estem involucrades i, juntament amb l’equip Apropa, ens ocupem tant de l’estratègia anual de comunicació com de la conceptualització, la producció, les relacions institucionals i la difusió de la Setmana Apropa.

Som les encarregades de transformar els continguts de l’entitat i trobar la millor manera de difondre’ls, ja sigui movent-los a les xarxes socials, fent-los arribar a periodistes o informant-ne les entitats del tercer sector i els equipaments culturals. A més, organitzem tot el que envolta la presentació de la Setmana Apropa: estratègia de comunicació amb la implicació dels equipaments culturals que formen part del programa, organització de l’acte i difusió en tots els canals possibles.

Esdeveniments d'apropa cultura per còsmica
Còsmica estratègia de comunicació per Apropa Cultura
Còsmica dinamització de xarxes socials per Apropa Cultura
Còsmica organització d'esdeveniments Apropa Cultura
Relacions institucionals d'Apropa cultura per còsmica
Còsmica continguts per xarxes socials per Apropa Cultura
Apropa Cultura estratègia anual comunicació còsmica