1. QUI SOM?

1to1 Còsmica, S.L.

La nostra adreça web és www.wearecosmica.com

2. QUINES DADES PERSONALS RECOLLIM?

Correu electrònic

A través del nostre correu pots escriure’ns o demanar la informació que consideris necessària sobre cada tema: hola@wearecosmica.com

Galetes

Aquest lloc web pot recollir dades sobre tu, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, inclosa la traça de la interacció amb el contingut incrustat.

A través de les xarxes socials

Podrem recollir les teves dades a través del teu perfil d’usuari a les xarxes socials que utilitzem.

3. QUIN ÉS L’OBJECTIU O FINALITAT DE LA RECOLLIDA DE DADES?

La finalitat de la recollida de dades en tots els apartats esmentats en el punt anterior és la de mantenir un contacte directe i personalitzat amb els nostres usuaris. Així doncs, farem servir les teves dades per atendre els dubtes o la informació que ens hagis demanat, gestionar les teves sol·licituds i garantir-te una experiència que respongui als estàndards més alts.

Utilitzarem l’adreça electrònica des de la qual hagis escrit al nostre correu per remetre’t informació relacionada amb els dubtes o inquietuds que ens plantegis.

En cap cas rebràs informació de tercers sense que n’hagis estat informat ni hi hagis donat prèviament el teu consentiment exprés. D’aquesta manera vetllem per complir amb els paràmetres de la normativa europea.

Així mateix, t’informem que les teves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats fora de la comunicació directa.

Al nostre lloc web no hi ha cap enllaç que permeti la comunicació de les teves dades a cap altra entitat o empresa.

Informació a tercers

1to1 Còsmica, S.L. no facilitarà les dades dels comunicants a tercers.

 

4. CONSENTIMENT INEQUÍVOC PER AL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES

Cada vegada que un usuari ens escrigui a algun dels nostres correus electrònics de contacte o bé a qualsevol altre habilitat per a funcionalitats concretes dins la pàgina web, estarà acceptant expressament que puguem demanar les seves dades per a la finalitat o petició que ens hagi indicat.

Amb aquestes accions, ens està manifestant de manera lliure i inequívoca que està d’acord amb el fet que 1to1 Còsmica, S.L. tracti les seves dades segons les finalitats esmentades en els apartats anteriors.

L’usuari garanteix que les dades personals facilitades a l’entitat són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

L’acceptació de l’usuari del fet que les seves dades siguin tractades amb les finalitats referides en aquesta política té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, d’acord amb el que disposa la legislació vigent.

 

5. QUINS DRETS TENS SOBRE LES TEVES DADES?

Pots demanar que t’enviem un fitxer d’exportació de les teves dades personals, incloses totes les dades que ens hagis proporcionat. També pots demanar que esborrem qualsevol dada personal teva que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.