Serveis

A Cosmica ens agrada implicar-nos en els teus projectes. Per això t’escoltem i t’assessorem amb sentit comú i amb el criteri que hem acumulat durant anys d’experiència, sense prometre impossibles. Vols que t’ajudem?

Comunicació

(arribem a tots els aspectes que integren una campanya de comunicació)

A Cosmica, t’escoltem, t’assessorem i et proposem com, on i quan fer el què. Perquè cada persona i cada projecte és diferent i no hi ha fórmules màgiques universals.
Ens agrada entendre bé el que necessites, entusiasmar-nos pel que per a tu és tan important i ajudar-te en tot en el que calgui.

No saps per on començar? Nosaltres t’escoltem, investiguem, pensem i et dissenyem una campanya de comunicació adequada a tu que ho contempli tot:

 • El concepte de campanya
 • L’aplicació del concepte de campanya a:
  • la teva presència digital (l’estratègia de social media, la identitat gràfica, el disseny del web, l’enviament de newsletters)
  • el tipus de continguts que has de generar
  • els missatges clau que has de donar
  • la campanya de premsa i RRPP que has de fer o quan ho has de fer
  • la campanya de publicitat (online i offline) que has de fer

Si ens expliques què necessites, nosaltres podem desenvolupar per tu el concepte creatiu per qualsevol campanya, com?

 • T’escoltem
 • Investiguem, busquem, pensem
 • Et presentem propostes creatives i, un cop tu t’has decidit, les apliquem a tots els aspectes del ventall comunicatiu que necessitis (web, campanya social media, campanya de premsa, campanya de publicitat…)

Saps que necessites una campanya de premsa però no saps com engegar-la? Nosaltres pensem amb tu i t’ajudem a planificar una bona campanya perquè el teu equip (o nosaltres si et fa falta) el pugui executar.

O et pot passar que tinguis més o menys clar el que necessites, però no ho pots fer tot. Nosaltres tenim molta experiència en l’execució de campanyes de premsa, coneixem bé els mitjans i tenim les eines adequades per fer que els arribi el que calgui.

Tens un acte i no saps a qui has de convidar? Influencers si, influencers no? No tens clar el protocol institucional que has de seguir? No saps a quina hora has de convocar? o com has d’asseure o on col·locar els convidats?

No pateixis, nosaltres ens podem ocupar del mailing, l’enviament, el seguiment, les confirmacions, i també de l’organització de l’acte, perquè tu no t’hagis de preocupar de res.

Si et cal, fem un anàlisi de l’estat de les teves xarxes socials i t’assessorem en la millor manera d’optimitzar els teus recursos. Fem els calendaris de continguts i t’orientem en com, quan i on postejar. I sempre monitoritzant totes les accions i fent informes de seguiment.

A més, tot i que creiem que sempre és millor que cadascú contracti el seu propi community manager i que aquest faci la feina «des de dins», si us cal, també gestionem i dinamitzem les xarxes.

Tens un pressupost petit per a publicitat i acords amb els mitjans de comunicació i no saps com posar-t’hi? No passa res, nosaltres t’ajudem. No som una agència de planificació de mitjans publicitaris (ni ho volem ser), però et podem orientar sobre com invertir el teu petit pressupost d’una manera assenyada.

Continguts

(el branded content o com fer una bona estratègia de continguts)

A Cosmica, coordinem, gestionem i executem tot el que sigui necessari per fer arribar el teu missatge, la teva empresa, la teva marca, els teus productes, el teu projecte, el teu acte, la teva fira, el teu espectacle, la teva inauguració, el teu llibre, el teu concert, el teu festival, la teva idea... a tothom.

Si ens expliques quins són els teus objectius, nosaltres estudiem la teva presència digital global (des de la web fins al blog passant per totes les xarxes socials), la de la teva competència i la del teu sector, i t’expliquem quins aspectes pots millorar i com fer-ho. També et fem una estratègia i planificació editorial en què detallem on, quan i què posar en cada moment.

Tens una web, un blog i xarxes socials però no saps què posar-hi? Nosaltres t’elaborem els textos que necessitis per a cada plataforma amb el contingut i el to adequat a les persones a qui et dirigeixes.

Per als continguts digitals necessites material gràfic en abundància, però no tens ni els coneixements ni el temps per trobar els col·laboradors adequats. No t’amoïnis, nosaltres coordinem i gestionem la creació de tot tipus de material gràfic adequat a les teves necessitats i al teu pressupost.

 Nick Chubb Jersey