Tal com s’explica a la web de la campanya Casa Nostra Casa Vostra “Casa nostra, casa vostra és una campanya que neix d’un gran grup de persones independents que treballen en el món de la comunicació i que, el passat 9 de maig, curiosament el dia d’Europa, vam coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia fent-hi projectes professionals o de voluntariat. A la tornada, vam veure clar que havíem de denunciar el que hi havíem vist i que havíem de fer alguna cosa per canviar la situació de les persones refugiades i migrants. A poc a poc, vam anar sumant complicitats de moltes persones que volien donar resposta a l’anomenada “crisi migratòria” que viu la Mediterrània.”

Les integrants de Còsmica estem molt orgulloses de poder dir que hem format part d’aquest grup de persones que voluntàriament han organitzat un concert al Palau Sant Jordi on i van participar més de 50 artistes com Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Macaco, Ismael Serrano o Marina Rossell, entre molts d’altres; i on i van assistir 15.000 persones. Que també van formar part del grup de gent que van aconseguir fer la manifestació més gran de tot Europa a favor de l’acollida de persones refugiades. I dels que encara ara, després de tot plegat, no deixen de pressionar a les institucions i organitzacions perquè es desbloquegin les fronteres i puguem donar la benvinguda a tota aquesta gent que es troba en els camps de refugiats vivint un malson.

Nosaltres #Volemacollir!