Aquest cap de setmana no ens hem volgut perdre la nostra cita mensual per excel·lència: el Palo Alto Market. I de quina manera hem engegat l’any! A la primera edició del 2017 hem tingut motos customitzades, música rock i increïbles sabors d’arreu del món.

Sota el títol Angels on the road, aquesta edició ens ha apropat a l’univers de la moto i els seus genets, un món que, sense dubte, poseeix uns codis intensos, un llenguatge propi i uns valors potents. Hem vist Harleys customitzades -autèntiques peces d’art sobre rodes-; hem descobert el nou i innovador model Triumph d’aquest 2017; hem descobert les històries de diferents riders a través de la fotografia de l’Alberto García-Alix; i hem ballat amb frenètics ritmes rockabilly i sons indie.

Us recomanem que no us perdeu la propera edició del 4 i 5 de febrer! 😉