Aquesta setmana hem presentat el Festival TNT 2016!

La nova edició del Terrassa Noves Tendències, un dels pocs festivals dedicats exclusivament a la creació contemporània i a les arts escèniques multidisciplinars, tindrà lloc del 29 de setembre al 2 d’octubre de 2016.

Durant 4 dies, el Festival TNT 2016 proposa més de 30 espectacles, dels quals 12 són estrenes absolutes; 6, estrenes a Catalunya; i 2, estrenes a l’estat espanyol. A més, el TNT es caracteritza pel seu suport a la creació contemporània i, enguany, continua apostant pels creadors catalans presentant 13 coproduccions.

Alguns dels noms destacats d’aquesta edició són Rodrigo García, Philippe Quesne, Societat Doctor Alonso, ATRESBANDES, Agrupación Señor Serrano, Marc Caellas, Txalo Toloza, Magda Puig, LaBuena Compañía, Quim Bigas, Nico Roig, Los Hedonistas o el col·lectiu mexicà Lagartijas Tiradas al Sol.

Consulta tota la programació a www.tnt.cat

 

RdP TNT Bcn RdP TNT Terrassa

No t’ho pensis més i atreveix-te. Vine al Festival TNT 2016!